logo

Advent na župnom dvoru - Općina Stupnik

U organizaciji župljana Župe sv. Ivana Nepomuka, Stupnik – Lučko, dana 23. i 24. prosinca 2017. na prostoru župnog dvora, s početkom u 18 sati, održati će se Advent na župnom dvoru.

Advent na župnom dvoru, dvodnevni je događaj koji je namijenjen i na kojeg su pozvani svi župljani župe sv. Ivana Nepomuka, kao i ostali dobronamjerni posjetitelji. Svrha Adventa na župnom dvoru je doček svetkovine Božića, u duhu vjere  i zajedništva svih župljana i sumještana. Ovaj događaj divna je prilika i poticaj na druženje, produbljivanje zajedništva i  međusobno zbližavanje.

Advent nema službeni program i kao takav je prvijenac, a s iskrenom nadom svih organizatora u poprimanje tradicionalnog karaktera. Početak najavljenog događanja počinje svetom misom u 18 sati u župnoj crkvi. Nakon mise, na prostoru župnog dvora koji će biti uređen za ovu prigodu, a na kojem će biti izložene jaslice i na kojem će se moći okrijepiti kuhanim vinom, domaćim slasticama i drugim ponudama  započet će druženje na koje vas sve ovim putem pozivamo.

U vrijeme kada mnoge brige ostavljamo sa strane, i kada uživamo u zasluženim slobodnim trenutcima, pozivamo vas da svojim prisutstvom uveličate Advent na župnom dvoru i da ovaj Božić dočekamo zajedno!

 

Članovi organizacijskog odbora

Adventa na župnom dvoru

Thank you for your upload

Skip to content