logo

KUTAK ZA ZAPOŠLJAVANJE U OPĆINI STUPNIK - Općina Stupnik

U Općini Stupnik otvoren je KUTAK ZA ZAPOŠLJAVANJE u sklopu europskog projekta Job College Sava koji se provodi na području Općine Stupnik kao i na području LAG-a SAVA.

Cilj projekta je pomoći nezaposlenim osobama na području Općine Stupnik da se osnaže, steknu nove vještine i znanja te brže i lakše pronađu posao. Tako se u sklopu projekta provode i radionice pisanja životopisa, molbi za posao itd. Podsjetimo da su se nezaposleni građani Općine Stupnik mogli prijaviti i za besplatno usavršavanje i osposobljavanje.

Kutak za zapošljavanje opremljen je računalom i pisačem, a cilj je ovog kutka omogućiti sugrađanima slabijeg imovnog stanja da u javnom prostoru mogu pregledati oglase za posao, pripremiti dokumentaciju potrebnu za prijavu na posao (životopis, molba, itd.) te je poslati e-mailom ili isprintati.

Opremanje Kutka za zapošljavanje financirano je sredstvima Europske unije iz europskog socijalnog fonda.

Kutak za zapošljavanje nalazi se na katu Općinske zgrade, Gornjostupnička 33, Gornji Stupnik, a moguće ga je koristiti svaki radi dan u sljedećim terminima:

Ponedjeljak 8:30-11:30 i 12:30-16:30

Utorak – četvrtak 8:30-11:30 i 12:30-15:30

Petak 8:30-11:30 i 12:30-14:30

 

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka – centar lokalnog razvoja koji provodi u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem. Projekt se provodi na području LAG-a SAVA, koji osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedjelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik. Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72 HRK, od čega je 999.451,73 HRK sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

 

*Više o projektu možete pronaći na internetskoj stranici udruge Eduka: http://www.eduka.hr/job-college-sava/

Thank you for your upload

Skip to content