logo

OBAVIJEST – BOŽIĆNICA 2018. GODINE - Općina Stupnik

UMIROVLJENICI

Obavještavaju se umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 2.700,00 kuna, a koji do sada nisu obuhvaćeni popisom da se jave u Općinu Stupnik do 07. prosinca 2018. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti posljednji odrezak od mirovine i osobnu iskaznicu.

Muškarci stariji od 65 godina i žene starije od 60 godina ukoliko nisu ostvarili pravo na mirovinu ostvaruju pravo na isplatu božićnice. Kao dokaz potrebno je donijeti potvrdu da nisu korisnici prava iz mirovinskog osiguranja, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Tvrtkova 5, Zagreb i osobnu iskaznicu.

REDOVNI STUDENTI

Obavještavaju se redovni studenti (koji nisu ovjerili zahtjev ZET-a za sufinanciranje prijevoza u Općini Stupnik) da se jave u Općinu Stupnik do 07. prosinca 2018. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti potvrdu fakulteta i osobnu iskaznicu.

NEZAPOSLENE OSOBE

Obavještavaju se nezaposlene osobe, prijavljene na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje nakon 22.11.2018., te osobe koje su prijavljene u Područnom uredu Zagreb, da se jave u Općinu Stupnik do 07. prosinca 2018. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti potvrdu HZZ-a i osobnu iskaznicu.

INVALIDNE OSOBE

 

Obavještavaju se invalidne osobe koje do sada nisu obuhvaćene popisom, s utvrđenim invaliditetom od 70% i više, da se jave u Općinu Stupnik do 07. prosinca 2018. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti rješenje i osobnu iskaznicu.

Thank you for your upload

Skip to content