logo

OBAVIJEST O PLAĆANJU PREMIJE OSIGURANJA ZA TRAKTORE - Općina Stupnik

Općina Stupnik će podmiriti troškove premije osnovnog osiguranja u cijelosti svim vlasnicima tehnički ispravnih traktora sa područja Općine Stupnik koji imaju prebivalište u Općini Stupnik. Troškove tehničkog pregleda i registracije traktora snosite sami.

 

Pozivamo Vas da do 03.04.2018. godine u Općinu Stupnik dostavite sljedeću dokumentaciju kako bi mogli ostvariti pravo na podmirenje premije osiguranja:

 

  1. Osobe koje imaju registriran OPG ili su upisani u Jedinstveni registar držatelja domaćih životinja trebaju dostaviti:
  1. presliku kartice OPG-a ili kartice da su upisani u Jedinstveni registar držatelja domaćih životinja (registracija na području Općine Stupnik)
  2. presliku osobne iskaznice (prebivalište na području Općine Stupnik)

 

  1. Osobe koje imaju registriran poljoprivredni obrt ili poljoprivrednu tvrtku trebaju dostaviti:
  1. presliku rješenja o statusu poljoprivrednog obrta ili poljoprivredne tvrtke (registracija na području Općine Stupnik)
  2. presliku osobne iskaznice (prebivalište na području Općine Stupnik)

 

  1. Osobe koje nemaju registriran OPG ili poljoprivredni obrt/poljoprivrednu tvrtku ili nisu upisani u Jedinstveni registar držatelja domaćih životinja imaju pravo na osiguranje pod uvjetom minimalne obradivosti zemljišta 1 ral koje su vlasnici ili posjednici pod uvjetom da je obradiva površina na području Općine Stupnik te trebaju dostaviti:
  1. presliku posjedovnog ili gruntovnog izvatka ili ugovor o zakupu (obradiva površina na području Općine Stupnik)
  2. presliku osobne iskaznice (prebivalište na području Općine Stupnik)

 

Priznat će se i mogućnost da vlasnik traktora i vlasnik (posjednik) obradive površine nisu iste osobe pod uvjetom da se radi o članu zajedničkog domaćinstva što se dokazuje osobnom iskaznicom s istom adresom prebivališta vlasnika traktora i vlasnika (posjednika) obradive površine.

 

Osobe koje do navedenog datuma ne dostave potrebnu dokumentaciju morati će na dan tehničkog pregleda same podmiriti troškove osiguranja te naknadno, ukoliko žele refundaciju troškova od strane Općine Stupnik, donijeti policu osiguranja, karticu žiro računa te gore navedenu dokumentaciju.

 

Raspored tehničkih pregleda:

06.04.2018.   (petak)               08:00-17:00 sati

07.04.2018.   (subota)             07:00-16:00 sati

 

Lokacija:  ispred zgrade DVD-a Stupnik,  Domovićeva 1, u Stupniku.

 

Napomena: Općina Stupnik će naknadno oglasiti naziv osiguravajuće kuće koja će provoditi osiguranje, sukladno provedenom postupku nabave.

 

 

Općinski načelnik

 

Bruno Perković

Thank you for your upload

Skip to content