logo

PRODULJENJE ILI IZRADA PRETPLATNIH KARATA ZA UČENIKE I STUDENTE za novu školsku i akademsku godinu 2023./2024. - Općina Stupnik

Učenici prvih razreda srednjih škola i redoviti studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području Općine Stupnik, moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, a nakon toga u tajništvu Općine Stupnik.

Učenici viših razreda srednjih škola i redoviti studenti viših godina, s područja Općine Stupnik, za produljenje ZET-ove pretplatne karte neće trebati ovjeravati Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji i Općini Stupnik, već će potrebno ažuriranje podataka na postojećoj Pretplatnoj karti moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina.

Preduvjet za to je da su podaci korisnika ažurirani u sustavima ISAK i eMatica, a što obavljaju obrazovne institucije te prijevoznik ne utječe na podatke koji se nalaze u elektroničkim bazama, već ih isključivo preuzima.

Zagrebački električni tramvaj, od srijede, 23. kolovoza 2023., započinje s procedurom  produljenja statusa za učenike viših razreda, a za redovite studente tokom mjeseca rujna.

Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija (pod uvjetom da je fotografija primjerena godinama starosti), već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podaci na postojećoj kartici korisnika.

Produljenje statusa korisnici mogu u svega nekoliko koraka obaviti i mobilnom aplikacijom, a koju su prethodno preuzeli te povezali korisnički račun sa svojim podatcima u ZET-u i to putem Moj ZET web portala.

Thank you for your upload

Skip to content