logo

PRODULJENJE ILI IZRADA PRETPLATNIH KARATA ZA UČENIKE I STUDENTE ZA NOVU ŠKOLSKU I AKADEMSKU GODINU 2022./2023. - Općina Stupnik

Učenici srednjih škola i redoviti studenti druge, treće ili četvrte godine, s područja Općine Stupnik, za produljenje ZET-ove pretplatne karte neće trebati ovjeravati Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji i Općini Stupnik, već će potrebno ažuriranje podataka na postojećoj Pretplatnoj karti moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina, ukoliko će se nalaziti u odgovarajućoj elektroničkoj bazi podataka (e-Matica) .

Učenici prvih razreda srednjih škola i redoviti studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području Općine Stupnik, moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u tajništvu Općine Stupnik.

Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija (pod uvjetom da je fotografija primjerena godinama starosti), već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podaci na postojećoj kartici korisnika.

Thank you for your upload

Skip to content