logo

DIMNJAČARSKE USLUGE - Općina Stupnik

Završen je postupak dodjele koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova te je sa novo izabranim koncesionarom dana 08. veljače 2024. sklopljen je Ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova; KLASA: 311-01/23-01/1; URBROJ: 238-28-02-24-19.

Sukladno članku 16. Odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Stupnik (Službeni glasnik Zagrebačke županije“ broj 46/23) korisnici usluga dužni su omogućiti redovitu kontrolu i čišćenje dimovodnih objekata i uređaja za loženje.

Pozivaju se mještani da dozvole ovlaštenom koncesionaru čišćenje dimovodnih objekata i uređaja za loženje, a sve u cilju sprječavanja neželjenih posljedica požara i uništenja imovine nastalih uslijed neodržavanja dimnjaka. Sukladno Odluci o obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Stupnik propisane su novčane kazne za osobe koje neće omogućiti ovlaštenom dimnjačaru kontrolu i čišćenje ložišta i dimovodnih objekata.

Ovlašteni dimnjačar za područje Općine Stupnik je Dimnjačar – Obrt, vl. Muhamed Husić, Rakitje, Školska br.25, Sveta Nedelja.

Kontakt telefon dimnjačara je 098/468-222. „

 

Odluka o obavljanju dimnjačarskih poslova 2023

Ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova

Cjenik dimnjačarskih usluga

Suglasnost na primnjenu cjenika za obavljanje dimnjačarskih usluga na području Općine Stupnik

Thank you for your upload

Skip to content