logo

ISPLATA USKRSNICE - Općina Stupnik

OBAVIJEST UMIROVLJENICIMA

OBAVJEŠTAVAJU SE UMIROVLJENICI ČIJA  MIROVINA NE PRELAZI IZNOS OD 2.700,00 KUNA, A KOJI DO SADA NISU OBUHVAĆENI POPISOM DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 05. TRAVNJA 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU USKRSNICE POTREBNO JE DONIJETI POSLJEDNJI ODREZAK OD MIROVINE I OSOBNU ISKAZNICU.

MUŠKARCI STARIJI OD 65 GODINA I ŽENE STARIJE OD 60 GODINA UKOLIKO NISU OSTVARILI PRAVO NA MIROVINU OSTVARUJU PRAVO NA ISPLATU USKRSNICE. KAO DOKAZ POTREBNO JE DONIJETI POTVRDU DA NISU KORISNICI PRAVA IZ MIROVINSKOG OSIGURANJA, HRVATSKOG ZAVODA ZA MIROVINSKO OSIGURANJE, TVRTKOVA 5, ZAGREB I OSOBNU ISKAZNICU.

OBAVIJEST REDOVNIM STUDENTIMA

OBAVJEŠTAVAJU SE REDOVNI STUDENTI (KOJI NISU OVJERILI ZAHTJEV ZET-a ZA SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA U OPĆINI STUPNIK) DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 05. TRAVNJA 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE  PRAVA NA ISPLATU USKRSNICE POTREBNO JE DONIJETI POTVRDU FAKULTETA I OSOBNU ISKAZNICU.

OBAVIJEST NEZAPOSLENIM OSOBAMA

OBAVJEŠTAVAJU SE NEZAPOSLENE OSOBE, PRIJAVLJENE NA HRVATSKOM ZAVODU ZA ZAPOŠLJAVANJE NAKON 20.03.2019., TE OSOBE KOJE SU PRIJAVLJENE U PODRUČNOM UREDU ZAGREB,  DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 05. TRAVNJA 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU USKRSNICE POTREBNO JE DONIJETI POTVRDU HZZ-a I OSOBNU ISKAZNICU.

OBAVIJEST INVALIDNIM OSOBAMA

OBAVJEŠTAVAJU SE INVALIDNE OSOBE KOJE DO SADA NISU OBUHVAĆENE POPISOM, S UTVRĐENIM INVALIDITETOM OD 70% I VIŠE, DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 05. TRAVNJA 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU USKRSNICE POTREBNO JE DONIJETI RJEŠENJE I OSOBNU ISKAZNICU.

 

NAPOMENA: ISPLATA USKRSNICE OBAVLJAT ĆE SE PUTEM POŠTE NA KUĆNU ADRESU KORISNIKA PRAVA.

 

OPĆINA STUPNIK

Thank you for your upload

Skip to content