logo

LAG SAVA i Općina Stupnik pozivaju na radionice Zajedno do lokalnog razvoja - Općina Stupnik

[masterslider id=”3″]

LAG SAVA, udruga koja djeluje na području gradova Jastrebarsko, Sveta Nedelja, Samobor i Zaprešić, kao i okolnih općina, organizira radionice sa svrhom utvrđivanja potreba lokalne zajednice. Cilj je radionica doznati koje potrebe naši sugrađani imaju kako bi se u razdoblju 2021.-27. moglo reagirati na njih i u skladu s njima, koliko je to u mogućnosti LAG-a, odgovoriti na iste otvaranjem natječaja. Natječaji se otvaraju u sklopu sredstava ruralnog razvoja pa se nadamo aktivnom uključivanju poljoprivrednika, ali i opće populacije budući da je dio sredstava namijenjen i općem razvoju lokalnih sredina.

 

Radionicu će voditi zaposlenice LAG-a SAVA koje će ukratko predstaviti dosadašnje rezultate lokalne strategije razvoja u prethodnom razdoblju za koje je LAG bio zadužen, te voditi razgovor sa svim prisutnim građanima o mogućim načinima poboljšanja kvalitete života u lokalnoj zajednici. Radionica će trajati oko sat vremena, a najduže sat i pol, ovisno o diskusiji i razgovoru o smjerovima razvoja lokalne zajednice.

 

Radionica je otvorena svima zainteresiranima da se aktivno uključe u razgovor o lokalnom razvoju i potrebama zajednice: od mladih do umirovljenika, od poljoprivrednika do poduzetnika, zaposleni i nezaposleni, radnici javnoga i privatnoga sektora, kao i svi koji rade u neprofitnom sektoru.

 

Radionice se održavaju u vijećnici Općine  Stupnik na adresi Gornjostupnička 33, Gornji Stupnik u dva termina:

13.05.2022. u 10,00 sati

24.05.2022. u 18,00 sati

 

 

Thank you for your upload

Skip to content