logo

Obavijest o početku radova na kanalizaciji - Općina Stupnik

DANA 25.05.2020. GODINE ZAPOČETI ĆE RADOVI NA IZGRADNJI SANITARNE KANALIZACIJE NASELJA GORNJI STUPNIK ETAPA 1 I ETAPA 2. ROK ZA ZAVRŠETAK RADOVA JE ŠEST MJESECI ZA ETAPU 1 I JEDNU GODINU ZA ETAPU 2. RADOVI ĆE SE IZVODITI U OVIM ULICAMA

 

ETAPA 1 : LIPOVAC, TRGOVENSKA, HORVATINCI, PAVLOVIĆKA, CVJETNA, DRAGUTINA NOVAKA, SELIŠTE, VOĆARSKA I  DIO ULICE SVETOG BENEDIKTA OD GORNJOSTUPNIČKE DO TRGOVENSKE

ETAPA 2: DOMOVIĆEVA, MEDCESTAMA, RUNTASI, VERNIČKA, DOMOVIĆEV BRIJEG, DOMOVIĆEV BRIJEG ODVOJAK, KATRIĆI, KATRIČEKI, MAJDAČKA, LOPUHI, SVETOG FLORIJANA, KOVAČIČKO, JUGOVA I DIO ULICE SVETOG BENEDIKTA OD TRGOVENSKE DO UL. KOVAČIĆKO.

TIJEKOM IZVOĐENJA RADOVA VRIJEDI PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA O ČEMU ĆETE BITI OBAVIJEŠTENI. ULAZ U ZONU GRADILIŠTA DOZVOLJEN JE VOZILIMA GRADILIŠTA, STANARIMA, POSLOVNIM SUBJEKTIMA TE VOZILIMA S POSEBNIM DOZVOLAMA PREMA POSTAVLJENOJ PRIVREMENOJ REGULACIJI PROMETA.

 

MOLIMO VLASNIKE I KORISNIKE STAMBENIH I POSLOVNIH OBJEKATA KOJI SU U DIJELU ZAHVATA IZGRADNJE SANITARNE KANALIZACIJE DA SE RADI PRIKLJUČKA NA KANALIZACIJSKU MREŽU ŠTO PRIJE JAVE U OPĆINU STUPNIK RADI PODNOŠENJA ZAHTJEVA. ZA OBJEKTE KOJI NISU PRIKLJUČENI NA VODOOPSKRBNU MREŽU PREPORUČA SE PODNIJETI ZAHTJEV I ZA VODOPSKRBNI PRIKLJUČAK. IZGRADNJA KANALIZACIJSKE MREŽE UKLJUČUJE KOMPLETNU OBNOVU ASFALTNOG ZASTORA, PA SE U PERIODU OD TRI GODINE OD ZAVRŠETKA RADOVA NEĆE DAVATI SUGLASNOST ZA PRIJEKOP CESTE U SVRHU SPAJANJA POSTOJEĆIH OBJEKATA NA  KANALIZACIJSKI I VODOOPSKRBNI SUSTAV.

Zahtjev za kanalski priključak-1

Zahtjev za vodoopskrbni priključak-1

 

OPĆINA STUPNIK

Thank you for your upload

Skip to content