logo

POZIV NA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU JEDNOKRATNE NOVČANE POMOĆI UMIROVLJENICIMA I DRUGIM OSOBAMA POVODOM BOŽIĆNIH BLAGDANA - Općina Stupnik

UMIROVLJENICI

Obavještavaju se umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 2.700,00 kuna, a koji do sada nisu obuhvaćeni popisom da se jave u Općinu Stupnik do 25. studenog 2021. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti posljednji odrezak od mirovine i osobnu iskaznicu.

Muškarci stariji od 65 godina i žene starije od 60 godina ukoliko nisu ostvarili pravo na mirovinu ostvaruju pravo na isplatu božićnice. Kao dokaz potrebno je donijeti potvrdu da nisu korisnici prava iz mirovinskog osiguranja, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Tvrtkova 5, Zagreb i osobnu iskaznicu.

REDOVNI STUDENTI

Obavještavaju se redovni studenti (koji nisu ovjerili zahtjev ZET-a za sufinanciranje prijevoza u Općini Stupnik) da se jave u Općinu Stupnik do 25. studenog 2021. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti potvrdu fakulteta i osobnu iskaznicu.

NEZAPOSLENE OSOBE

Obavještavaju se nezaposlene osobe, prijavljene na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje nakon 24.11.2021., te osobe koje su prijavljene u Područnom uredu Zagreb, da se jave u Općinu Stupnik do 25. studenog 2021. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti potvrdu HZZ-a i osobnu iskaznicu.

INVALIDNE OSOBE

Obavještavaju se invalidne osobe koje do sada nisu obuhvaćene popisom, s utvrđenim invaliditetom od 70% i više, da se jave u Općinu Stupnik do 25. studenog 2021. godine. Kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu božićnice potrebno je donijeti rješenje i osobnu iskaznicu.

NAPOMENA: Isplata će se vršiti putem Hrvatske pošte ili na tekući račun osobe koja ostvaruje pravo na jednokratnu novčanu pomoć. Korisnik prava može dostaviti u Općinu Stupnik, Gornjostupnička 33, 10255 Gornji Stupnik broj tekućeg računa (IBAN) te će se isplata izvršiti na račun.

Thank you for your upload

Skip to content