logo

POZIV NA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU JEDNOKRATNE NOVČANE POMOĆI UMIROVLJENICIMA I DRUGIM OSOBAMA POVODOM USKRSNIH BLAGDANA - Općina Stupnik

Obavještavaju se umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 2.700,00 kuna, a koji do sada nisu obuhvaćeni popisom da se jave u Općinu Stupnik do 08. ožujka 2021., kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu uskrsnice potrebno je priložiti posljednji odrezak od mirovine i osobnu iskaznicu.

Muškarci stariji od 65 godina i žene starije od 60 godina ukoliko nisu ostvarili pravo na mirovinu ostvaruju pravo na isplatu uskrsnice, kao dokaz potrebno je priložiti potvrdu da nisu korisnici prava iz mirovinskog osiguranja, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Tvrtkova 5, Zagreb i osobnu iskaznicu.

Obavještavaju se redovni studenti (koji nisu ovjerili zahtjev ZET-a za sufinanciranje prijevoza u Općini Stupnik) da se jave u općinu stupnik do 08. ožujka 2021., kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu uskrsnice potrebno je priložiti potvrdu fakulteta i osobnu iskaznicu.

Obavještavaju se nezaposlene osobe, prijavljene na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje nakon 05.03.2021., te osobe koje su prijavljene u područnom uredu Zagreb,  da se jave u Općinu Stupnik do 08. ožujka 2021., kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu uskrsnice potrebno je priložiti potvrdu HZZ-a i osobnu iskaznicu.

Obavještavaju se invalidne osobe koje do sada nisu obuhvaćene popisom, s utvrđenim invaliditetom od 70% i više, da se jave u Općinu Stupnik do 08. ožujka 2021., kao dokaz za ostvarenje prava na isplatu uskrsnice potrebno je priložiti rješenje i osobnu iskaznicu.

Napomena: Isplata će se vršiti putem hrvatske pošte ili na tekući račun osobe koja ostvaruje pravo na jednokratnu novčanu pomoć. Korisnik prava može dostaviti u Općinu Stupnik, Gornjostupnička 33, 10255 Gornji Stupnik broj tekućeg računa te će se isplata izvršiti na račun. Također, sva potrebna dokumentacija za ostvarivanje prava može se dostaviti i na e-mail: opcina-stupnik@stupnik.hr

Thank you for your upload

Skip to content