logo

Strategija zelene urbane obnove Općine Stupnik - Općina Stupnik

Općina Stupnik pokrenula je izradu Strategije zelene urbane obnove koju izrađuje Starum d.o.o. s ciljem razvoja zelene infrastrukture, integracije rješenja temeljenih na prirodi, unapređenja kružnog gospodarenja prostorom i zgradama, ostvarenja ciljeva energetske učinkovitosti, prilagodbe klimatskim promjenama i jačanja otpornosti na rizike.

Kako bi se strategija kvalitetno i sveobuhvatno izradila, Općina Stupnik provodi anketu kojom želi prikupiti stavove, razmišljanja, potrebe i želje stanovnika Općine Stupnik na temu zelene infrastrukture te napuštenih i neiskorištenih prostora.

Na temelju rezultata ankete, Općina Stupnik će definirat konačna rješenja i projekte koji će biti prilagođeni potrebama stanovništva, a kojima se u konačnici povećava kvaliteta javnih prostora te posljedično kvaliteta života na području Općine Stupnik.

Na službenoj web stranici Općine Stupnik objavljena je anketa, čiji rezultati će se koristiti za izradu Strategije zelene urbane obnove Općine Stupnik.

Pozivaju se na sudjelovanje u anketi svi stanovnici Stupnika, te njezini posjetitelji! Anketa je anonimna i koristit će se za potrebe ovog istraživanja.

 

Poveznica na anketu

Anketni upitnik za potrebe izrade Strategije Zelene urbane obnove Općine Stupnik

 

Ovaj projekt financira Europska unija – NextGenerationEU kroz NPOO.

Thank you for your upload

Skip to content